Szolgáltatások

Nulladik perc családi csomag -újszülött

Örökíttesse meg gyermekét születése pillanatától!

Gyakorló édesanyaként pontosan tudom, mit jelentenek ezek a megismételhetetlen pillanatok. A szülés megindulásától azonnal állok rendelkezésükre, legyen szó éjjeli vagy nappali érkezésről. A fotók készülhetnek csak a babáról, babáról és szüleiről, családjáról, a közreműködő segítőkről, orvosokról...

Tartalma: Igény szerint készítek szülőszobai, kórházi vagy a hazaérkezést követő időszakról maradandó felvételeket a babáról és boldog szüleiről, családjáról. A fotózás 1 órás, és a csomag magába foglal kb. 40-50 db papírképet 10x15-ös méretben és elektronikus úton történő, laborkész képek továbbítást a későbbi felhasználáshoz.

Ára: 60 000 Ft

Baba-mama Családi csomag

Legkedveltebb, mivel életünk egyik legszebb pillanatait örökíti meg...

Tartalma: 30-40 perc műtermi fotózás, 12 db retusált laborkész felvétel, DVD-re írva, képelőhívással kerül átadásra. Az elkészült felvételek bárhol, bármikor előhívhatók.

Ára: 35 000 Ft

AKCIÓ

Akciós ajánlatunkért vagy egyedi ötleteitekkel keressetek emailben:
info@veronikafoto.hu

Tappancs gyermekcsomag

Bölcsődei, óvodai, iskolai, egyéni fotózások. Farsangi mulatságok, születésnapi, névnapi zsúrok megörökítése, mikulás és karácsonyi fotózás, húsvéti tojás meglepetés rendezvény.

Tartalma: 5 db egyéni beállított kép retusálva, 10x15 méretben.

Ára: 7 500 Ft / gyermek

Art - Kismama csomag

Nő másképp. Pocakkal, gyermeket várva talán a legszebb egy nő. Kismama-kispapa modell fotózás műteremben, előzetesen egyeztetett kiegészítőkkel, megvilágításokkal.

Tartalma: 1-1,5 óra fotózás, 15 db retusált, laborkész felvétel. Az összes felvétel DVD-n, és papír alapú 10x15-ös méretben előhívva kerül átadásra.

Ára: 50 000 Ft

Esküvői csomag - Vissza a múltba!

Közösen visszamegyünk az időben és a fotózás során újból átélhetitek az ismerkedés izgalmas pillanatait, a lánykérés és jegyben járás legjobb eseményeit, helyszíneit. A fotózás során lehetsz farmerban és strand papucsban vagy bármiben, ami számodra kedves és kényelmes, sőt, akár gyermek módjára együtt lapátolhattok a homokozóban… Amíg Ti kellemes, felszabadult órákat töltötök együtt, addig én Nektek dolgozom!

Tartalma: kb. 2-3 óra az általad meghatározott napszakban, Budapest és Pest megye területén. A fotózás után Tiétek lesz a garantált jó hangulat mellett kb. 50-60 db retusált papírkép, saját, egyedi laborkész anyagot tartalmazó DVD, amelyről a későbbiek során bármely méret előhívható.

Ha ettől eltérő elképzelésetek, igényetek támad (vidéki helyszín, éjszakai vagy hajnali, több vagy kevesebb fotó készítés) írjátok meg nekem és én egyedi árajánlatot küldök számotokra!

Ára: 80 000 Ft

Esküvői csomag - Nagy nap!

Életed egyik legfontosabb napján szinte együtt ébredünk. Amíg Te készülődsz, én máris munkába állok, és minden fontos pillanatot megörökítek számotokra: smink, frizura, készülődés, vendégek érkezése, indulás a nagy eseményre, érkezés… Ott leszek a szertartáson, lefotózom azokat a pillanatokat, melyek egy életre szóló döntés ígéretét tartalmazzák, majd az első hitvesi csók után, már férj és feleségként tovább kísérlek benneteket a színes ünnepi lagziba. Jöhet móka, kacagás, vagy bármilyen meglepő vagy meghitt pillanat én biztos, hogy egy életre szóló emléket készítek számotokra! Mire mindenki távozik és Ti is visszavonultok, már...

Tartalma: ébredéstől nászéjszakáig (beleértve a készülődést, a szertartásokat, a beállított képeket és a lagzit) történő esemény követés kb. 10 órás fotózás 2 fotóssal. A „Nagy nap!” csomag tartalmaz kb. 300 db laborkész felvételt, ebből 50 db papírkép 20x30-as méretben, egyénire szerkesztett fotókönyvbe helyezve.

Ára: 250 000 Ft

Esküvői csomag - Álljunk a jelenben!

Bensőséges szertartás fotózás maximum 1-1,5 órában.

Elsősorban azoknak előnyös ez a csomag, akik életük eme fontos eseményét szűk körben, zárt ajtók között szeretnék még hangulatosabbá tenni, ám mégis szükségét érzik pár minőségi felvételnek.

Tartalma: kb. 40-50 db papírkép 10x15-ös méretben és elektronikus úton történő, laborkész képek továbbítást a későbbi felhasználáshoz.

A csomagok kombinálhatók, egyéni igényre szabhatók! Amennyiben a fentiektől eltérő igényed van, írj nekem!

Igény esetén Operatőrt is tudunk biztosítani!

Ára: 50 000 Ft

Esemény csomag

Családi rendezvények, keresztelők, eljegyzések, gyerek zsúrok, születésnapi bulik és partik, házassági évfordulók, meglepetés partik, lány és legénybúcsúk, nyugdíjba vonuló búcsúztatók, szalagavató bankettek, jótékonysági rendezvények, bálok, iskolai bankettek, találkozók, baráti és klub összejövetelek, céges események...

Tartalma: 1-1,5 óra fotózás, mely magába foglal kb. 40-50 db papírképet 10x15-ös méretben és elektronikus úton történő, laborkész képek továbbítást a későbbi felhasználáshoz.

Ára: 60 000 Ft

Állatijó - ÚJ

Fotózás kedvenceddel műtermi körülmények között! Várjuk azon gazdik jelentkezését, akik szeretnének kedvenceikkel együtt megörökíteni az örömteli pillanatok egyikét!

Portré fotózás

Ma már a fotó bizalmat ébreszt az emberekben, rögtön egy barátságos oldalunkat mutatjuk be egy tudatos fénykép segítségével. A helyszínen csak a képzelet szabja a határt.

Egy jó kép fél siker! :-)

Tartalma: Kb. 30-40 perc fotózás, 5db retusált kép.

Ára: 25 000 Ft

Karácsonyi fotózás

Modern csomagolásban hamisíthatatlan és meghitt karácsonyi hangulat!

Add a legnagyszerűbbet, vagyis magadat ajándékba! Magadról, vagy családodról készült fotó az, aminek garantáltan örülni fog minden szeretted.

További részletek

További szolgáltatások

  • A kiválasztott képek darabonként is utánrendelhetők!
  • A képek színesben, fekete-fehérben, öregbítetten (barnítottan), valamint kombináltan is elkészíthetők!
  • Retusálás, fotónagyítás,
  • Egyedi könyvkészítés a fotókból
  • Ajándéktárgyak készítése.
  • Egyedi képkeretek készítése
  • Nálunk vagy máshol készült képek retusálása 2 500 – Ft (bruttó)/ óra