Magamról

Képes vagyok megállítani és megörökíteni a pillanatokat. Imádom az embereket és az emberi kapcsolatokat, könnyen hozom ki a legjobbat egy adott helyzetből. Szeretem a kihívásokat, igazi erőpróbának tekintem a lehetetlennek tűnő helyzeteket. Számomra nincs is lehetetlen, csak tehetetlen. Hiszem, hogy mindig van megoldás. Én ebben hiszek, így élek.

Műtermem kellemes, könnyen megközelíthető helyen található. Közvetlenül a bejárat előtt ingyenes parkoló van. Gyakorló anyukaként olyan stúdiót hoztam létre, amelyben Ön és családja teljesen oldott légkörben mozoghat, illetve gyermekei barátságos környezetben észre sem véve a fotózást játszhatnak!

Külön érdekesség a fotószalon mellett működő só kuckó, mely (külön díj ellenében) pár perc után képes újból energiát és jó közérzett biztosítani. Külön díj ellenében kérésre, fodrászt és kozmetikust biztosítunk a helyszínen.

Hlaszny Veronika
fotográfus

Rólam mondták

"Köszönjük a gyönyörű képeket és nagyon jó volt látni, ahogy Bencét 5 perc alatt feloldottad és elvarázsoltad!"

(S. Réka)

"Nem győzök gyönyörködni a képekben!!! Nagyon szépek lettek megint."

(P. Julcsi)

"Nagyon szépen köszönjük nagyon jók a képek. Te is fantasztikus vagy, ahogy önbizalmat adtál és megláttad a jó oldalunkat és így fotóztál Bennünket! Mégegyszer köszönjük"

(T. Antal Család)

"Kiváló munka, tökéletes helyszín! Örülünk, hogy végül Téged választottunk, hamarosan találkozunk. Köszönjük"

(K. Mónika)

"Szuper... nagyon tetszenek a képeid!"

(V. András)